Til Menu  

Vores samarbejdspartnere

Her er en lille præsentation af vores samarbejdspartnere. Vi er enormt glade for og stolte af vores samarbejdspartnere, som har valgt at støtte op om vores projekt.

Vi håber, at så mange som mulig vil hjælpe os med at støtte os ved at støtte vores samarbejdspartnere. Og hvis I ønsker en personlig præsentation, så står vi gerne til rådighed

Skal vi samarbejde?

Vi er altid klar til en snak om et samarbejde

   Tlf.: 93 88 25 12

   mail@daugaardracing.dk

Malerfirmaet Carsten Thomassen

Malerfirmaet Carsten Thomassen

Malerfirmaet Carsten Thomassen er et malerfirma, som udfører alt inden for malerarbejde, lige fra listerne i privaten til erhvervslokaler. 

Vi arbejder ofte sammen med Carsten Thomassen og det passer når han siger ”Kvalitet er en selvfølge".

Tlf. 60 75 76 88

Skousen Odder

Skousen Odder har mange års erfaring i hvidevarer og de glæder sig til at give dig personlig rådgivning, så de kan finde det rette produkt til dit behov og altid til den rette pris. Skousen støtter det lokale foreningsliv, så gør det samme-Støt lokalt! 

www.skousen.dk

 

Bog & Idé Odder

Bog & Idé Odder er en boghandel hvor kundeservice er en selvfølge. Rikke og hendes medarbejdere er altid klar til at servicere dig, så du kan få de bøger, kontorartikler mv. som du leder efter.

www.bog-ide.dk/boghandler/61600-boi---odder

ARK | 360

ARK | 360 er en veletableret tegnestue, som arbejder med alle mulige former for tegneopgaver. 

Vi har anvendt ARK | 360 gennem flere år også til andre opgaver end i Daugaard Racing og vi har altid modtaget en utrolig seriøs og professionel behandling og vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger.

www.ark360.dk

 

Vandel Gokart

Vandel Gokart er uden tvivl Danmarks bedste udlejnings gokartbane. Banen ligger ved den nedlagte Vandel lufthavn i fantastiske smukke omgivelser. Men det er ikke kun de smukke omgivelser, der gør banen til den bedste bane. Banen er altid i en super stand og gokartene er altid i den bedste stand.

Vandel Gokart er også med til at arrangere GoCharity www.gocharity.dk sammen med Team Rynkeby Trekanten. GoCharity er et 12 timers gokartløb, hvor overskuddet ubeskåret går til børnecancerfonden.

www.vandelgokart.dk

Amstrup Skilte

Amstrup Skilte leverer totalprofilering til store og små virksomheder. De udfører alle slags skilteopgaver lige fra projektskiltning og bilreklamer og til digital skiltning.

Hvis I kigger på deres hjemmeside, så kan I se, at de er enormt kreative i deres tilgang til opgaverne.

www.amstrupskilte.dk

C | Lambæk

C. Lambæk er en tegnestue der leverer ydelser til både erhvervs- og privatkunder.

Tegnestuen har en stor praktisk erfaring, som bruges til at vælge langtidsholdbare løsninger hvor både økonomi og æstetik inddrages i beslutningsprocessen.

De samarbejder med både arkitekter, ingeniører og entreprenører og kan på den måde hjælpe til i alle aspekter af byggeriet.

www.c-lambaek.dk

HERA Proces og Instrumentservive A/S

HERA Proces & Instrumentservice A/S blev etableret af Ib Johannesen i efteråret 1984, som inden etableringen havde flere års el- og instrument erfaring inden for procesindustrien. Virksomheden har siden da været gennem et generationsskifte og i dag ejes viksomheden af grundlæggerens datter Randi Johannesen Skov og hendes mand Hans Skov. Hera har gennem årene har udviklet sig til at være specialiseret inden for kraftværksindustrien. HERA er især etableret på de svenske A-kraftværker. Herudover udføres arbejde for øvrige industrivirksomheder og private.

Arbejdsområdet omfatter primært tekniske serviceydelser indenfor el, elektronik og instrumentering.

www.hera.dk

Form Danmark

Form Danmark ApS er et innovativt arkitekt-, design- og indretningsfirma, som har kontor i Odder og i Hørsholm. 

De udfører opgaver fra idé til det færdige projekt indenfor alle type byggerier.

www.formdanmark.dk

Park Group A/S

Park Group beskæftiger sig blandt andet med salg, udlejning og administration af bolig og erhvervsejendomme. Endvidere driver de en del andre handelsvirksomheder indenfor forskellige typer erhverv.

www.parkgroup.dk

L2R DESIGN

L2R Design er en skiltemalervirksomhed der laver alle former for skilte/bilreklame/folieindpakning/solfilm osv.
-L2R Design kører også som freelance.

www.l2rdesign.dk

The Original Racing Collection | torc

The Original Racing Collection forhandler det eksklusive GULF tøj i norden.

www.torc.dk