Til Menu  

Vores samarbejdspartnere

Daugaard Racing er et ambitiøst og målbevidst motorsportsteam, der stræber efter at skabe resultater både på banen såvel som for vores sponsorer.

Ved at samarbejde med os og blive en del af vores sponsorteam kan man som sponsor opnå en bred vifte af fordele. Med eksponering i motorsportsverdenen når man en bred målgruppe gennem de mange tilskuere, livestream, trykte medier og sociale medier.

Som sponsor er der desuden mulighed for at pleje jeres relationer til kunder, forretningspartnere eller medarbejdere ved at invitere dem med til løbene og give dem en unik racerløbsoplevelse i den mest tilskuervenlige racerserie i Europa. Her vil I nyde godt af racerteamets lækre forplejning, komme på rundvisning, møde kørerne og få mulighed for at komme helt tæt på bilerne med adgang til pit-området selv under løbene.

NLS-serien bliver også livestreamet på NLS Youtube-kanal, som i øjeblikket har 35.000 abonnenter. Endvidere har vi mulighed for at bruge teamets sociale medie platforme og kan derved nå ud til over 1.000.000 brugere.

Jeres sponsorat vil gå til, at Lucas Daugaard kan konkurrere i en Porsche Cayman GT4 i NLS seriens GT4 klasse. Denne klasse er blandt de største i NLS Serien, hvor der er mange deltagere. Serien er uden tvivl også en af publikumsfavoritterne, da den byder på masser af action og tætte dueller mellem kørerne. Dette er også med til at sikre sponsorerne en ekstraordinær god eksponering ved alle løbene.

Nedenunder er en lille præsentation af vores samarbejdspartnere. Vi er enormt glade for og stolte af vores samarbejdspartnere, som har valgt at støtte op om vores projekt.

Skal vi samarbejde?

Vi er altid klar til en snak om et samarbejde

   Tlf.: 93 88 25 12

   mail@daugaardracing.dk

Malerfirmaet Carsten Thomassen

Malerfirmaet Carsten Thomassen

Malerfirmaet Carsten Thomassen er et malerfirma, som udfører alt inden for malerarbejde, lige fra listerne i privaten til erhvervslokaler. 

Vi arbejder ofte sammen med Carsten Thomassen og det passer når han siger ”Kvalitet er en selvfølge".

Tlf. 60 75 76 88

ARK | 360

ARK | 360 er en veletableret tegnestue, som arbejder med alle mulige former for tegneopgaver. 

Vi har anvendt ARK | 360 gennem flere år også til andre opgaver end i Daugaard Racing og vi har altid modtaget en utrolig seriøs og professionel behandling og vi kan derfor kun give vores bedste anbefalinger.

www.ark360.dk

 

Vandel Gokart

Vandel Gokart er uden tvivl Danmarks bedste udlejnings gokartbane. Banen ligger ved den nedlagte Vandel lufthavn i fantastiske smukke omgivelser. Men det er ikke kun de smukke omgivelser, der gør banen til den bedste bane. Banen er altid i en super stand og gokartene er altid i den bedste stand.

Vandel Gokart er også med til at arrangere GoCharity www.gocharity.dk sammen med Team Rynkeby Trekanten. GoCharity er et 12 timers gokartløb, hvor overskuddet ubeskåret går til børnecancerfonden.

www.vandelgokart.dk

Amstrup Skilte

Amstrup Skilte leverer totalprofilering til store og små virksomheder. De udfører alle slags skilteopgaver lige fra projektskiltning og bilreklamer og til digital skiltning.

Hvis I kigger på deres hjemmeside, så kan I se, at de er enormt kreative i deres tilgang til opgaverne.

www.amstrupskilte.dk

C | Lambæk

C. Lambæk er en tegnestue der leverer ydelser til både erhvervs- og privatkunder.

Tegnestuen har en stor praktisk erfaring, som bruges til at vælge langtidsholdbare løsninger hvor både økonomi og æstetik inddrages i beslutningsprocessen.

De samarbejder med både arkitekter, ingeniører og entreprenører og kan på den måde hjælpe til i alle aspekter af byggeriet.

www.c-lambaek.dk

HERA Proces og Instrumentservive A/S

HERA Proces & Instrumentservice A/S blev etableret af Ib Johannesen i efteråret 1984, som inden etableringen havde flere års el- og instrument erfaring inden for procesindustrien. Virksomheden har siden da været gennem et generationsskifte og i dag ejes viksomheden af grundlæggerens datter Randi Johannesen Skov og hendes mand Hans Skov. Hera har gennem årene har udviklet sig til at være specialiseret inden for kraftværksindustrien. HERA er især etableret på de svenske A-kraftværker. Herudover udføres arbejde for øvrige industrivirksomheder og private.

Arbejdsområdet omfatter primært tekniske serviceydelser indenfor el, elektronik og instrumentering.

www.hera.dk

Form Danmark

Form Danmark ApS er et innovativt arkitekt-, design- og indretningsfirma, som har kontor i Odder og i Kongerslev. 

De udfører opgaver fra idé til det færdige projekt indenfor alle type byggerier.

www.formdanmark.dk

Park Group A/S

Park Group beskæftiger sig blandt andet med salg, udlejning og administration af bolig og erhvervsejendomme. Endvidere driver de en del andre handelsvirksomheder indenfor forskellige typer erhverv.

www.parkgroup.dk